Gro Udby

Leder

Bosatt i Skiptvet. Har 3 basenjis boende hjemme. Scarlett, Sol og Jojo. Driver dyrepensjonat for alle lovlige kjæledyr.

Frank Catarro

Nestleder

Bor i Mandal og jobber som designer/reklamerådgiver. Hjemme har jeg 4 basenjis og driver oppdrett sammen med min kone. Er blitt lidenskapelig opptatt av denne søte lille rasen.

Aslaug Alice Nilsen

Sekretær

Bor på Karmøy og har 2 basenjier hjemme, Echo og Scott. De er først og fremst familiehunder som vi av og til viser frem på utstilling. Ellers er vi veldig glad i friluftslivet, agility og weightpull.

Christin Øyan Gunnufsen

Kasserer

Bor på Stovner i Oslo og jobber som prosjektleder utbygging Radiumhospitalet, Oslo Universitetssykehus HF. Eier Billy, Louie og Maya, vi driver med Barn Hunt, litt blodspor og ellers mye turer både i Oslomarka og på fjellturer i Norge

Silje England Garshol

Styremedlem

Jeg har Bella er en tispe på snart 7 år. Ho har sterke meninger, snurrer meg rundt lillefingeren, lærer fort (litt for fort noen ganger), elsker nye steder, leken, frekk, yndig, selvstendig, liten katt + mye mer. Alt det jeg elsker ved rasen og det som gir meg litt grå hår. Bella er godkjent av Dyrebar Omsorg til å jobbe med dyreassisterte aktiviteter og er min lille assistent/kollega på jobb. For meg er det viktig å fokusere på de gode kvalitetene rasen har og de mange mulige bruksområdene utover det å være familiehund, avl med fokus på mentalt sterke hunder og mer sosialitet.

Lisa Merete Lerhol Grini

Varamedlem