Bli medlem

Vi ønsker å bli flere og bedre derfor ønsker vi at alle som har en interesse og lidenskap for basenji vil melde seg inn i klubben. Sammen blir vi bedre og sterkere.

Styret jobber hardt nå for å få igang en mer aktiv og interessant klubb og bli det naturlige samlingssted for alle basenjiinteresserte. Vi skal ha god informasjon, jobbe for utvikling av rasen og dens oppdrettere, samt tilrettelegge for gode aktiviteter for både to- og firbente. Men, det er medlemmene som “gjør” klubben, derfor trenger vi alle dere engasjerte og interesserte basenjieiere der ute.

MEDLEMSKAP
Norsk Basenjiklubb (NBK) er underlagt Norsk Kennel Klub (NKK) og medlemskapet går gjennom NKK. Man har altså en grunnkontingent til NKK (pt. 220,-) og kontingent til den klubben/raseklubben man vil være medlem av. Kontingenten for NBK er for tiden 250,-

Gjennom NKK medlemskapet i NKK har man også en rekke fordeler, se mer om det på NKK.no For å bli medlem, klikk “Bli medlem” i toppen, eller gå på “Min side” og følg veiledningen. Når du kommer til klubbliste, velger du “Norsk Basenjiklubb” der.

ALLEREDE MEDLEM?
Er du medlem så kan du registrere tilgang til våre websider her: Registrer login
Husk å ha ditt medlemsnummer fra NKK klart. Har du spørsmål eller problem med login, ta kontakt med oss på support@norskbasenjiklubb.no