Norsk Basenjiklubb

Norsk Basenjiklubb (NBK) er offisiell raseklubb som ble stiftet i 1992, med mål om å fremme og ivareta rasen i Norge og jobbe for et hyggelig og aktivt miljø for eiere av basenji. Klubben er tilsluttet Norsk Kennel Klubb.

NBK sin hovedoppgave er å være et samlingspunkt og engasjere medlemmene og være støttespiller for oppdrettere av basenji. Klubben arrangerer årlig en spesialutstilling som er årets høydepunkt, men jobber også for å få i gang flere aktiviteter og arrangement rundt i landet.

Vi ønsker flere medlemmer og oppfordrer alle med interesse for denne sjarmøren fra Afrika om å melde seg inn, sammen blir vi sterkere og bedre.

Det jobbes nå med å få til en levende og aktiv webside til nytte og inspirasjon, og det blir snart lansert egne medlemssider og klubbens Basenjinytt kommer som et online magasin med masse interessant lesestoff som blir gjort tilgjengelig for medlemmer og abonnenter.

Norsk Basenjiklubb
v/Frank Catarro
Tregdeveien 685
4516 Mandal

Org.nr.: 912 230 155

Gro Udby

Leder

Bosatt i Skiptvet. Har 3 basenjis boende hjemme. Scarlett, Sol og Jojo. Driver dyrepensjonat for alle lovlige kjæledyr.

Frank Catarro

Nestleder

Bor i Mandal og jobber som designer/reklamerådgiver. Hjemme har jeg 4 basenjis og driver oppdrett sammen med min kone. Er blitt lidenskapelig opptatt av denne søte lille rasen.

Aslaug Alice Nilsen

Sekretær

Bor på Karmøy og har 2 basenjier hjemme, Echo og Scott. De er først og fremst familiehunder som vi av og til viser frem på utstilling. Ellers er vi veldig glad i friluftslivet, agility og weightpull.

Anka Grønli

Styremedlem

Bosatt i Mjøndalen og de siste 5,5 årene er adressen delt med Mila, min første Basenji. Jeg er glad i dyr, og har hatt alt fra de små – rotter, til de lange – slanger, til de store – hest. Tidligere hunder. Schæfer og Dobermann, hvor interessen var lydighet – brukshund arbeid, og Engelsk Settere, og vært mye i fjellet med og uten “børse” . Nå er detb asenji som engasjerer og fasinerer meg. Mila er på en måte min “pensjonist -hund”. som har alle rasens rariteter og særegenheter intakt. Vi er ferdige med å delta på utstillinger, gudskjelov sier Mila Så favorittaktiviteten nå er turer i skog og mark med kamera, jeg elsker å ta bilder, og Mila har da blitt en dyktig og svært så dreven fotomodell

Renate Bjørgo

Varamedlem

Bosatt i Lier sammen med mann og sjefen i familien – Kelvin. Vi liker å gå tur i skog og mark, ellers bruker vi mye tid sammen med venner som har hund, for det beste Kelvin vet er å være sammen med andre. Vi håper å få oss en lillebror til Kelvin til vinteren.

Lena Therese Langeland

Varamedlem