Norsk Basenjiklubb

Norsk Basenjiklubb (NBK) er offisiell raseklubb som ble stiftet i 1992, med mål om å fremme og ivareta rasen i Norge og jobbe for et hyggelig og aktivt miljø for eiere av basenji. Klubben er tilsluttet Norsk Kennel Klubb.

NBK sin hovedoppgave er å være et samlingspunkt og engasjere medlemmene og være støttespiller for oppdrettere av basenji. Klubben arrangerer årlig en spesialutstilling som er årets høydepunkt, men jobber også for å få i gang flere aktiviteter og arrangement rundt i landet.

Vi ønsker flere medlemmer og oppfordrer alle med interesse for denne sjarmøren fra Afrika om å melde seg inn, sammen blir vi sterkere og bedre.

Det jobbes nå med å få til en levende og aktiv webside til nytte og inspirasjon, og det blir snart lansert egne medlemssider og klubbens Basenjinytt kommer som et online magasin med masse interessant lesestoff som blir gjort tilgjengelig for medlemmer og abonnenter.

Norsk Basenjiklubb
v/Frank Catarro
Tregdeveien 685
4516 Mandal

Org.nr.: 912 230 155

Gro Udby

Leder

Bosatt i Skiptvet. Har 3 basenjis boende hjemme. Scarlett, Sol og Jojo. Driver dyrepensjonat for alle lovlige kjæledyr.

Frank Catarro

Nestleder

Bor i Mandal og jobber som designer/reklamerådgiver. Hjemme har jeg 4 basenjis og driver oppdrett sammen med min kone. Er blitt lidenskapelig opptatt av denne søte lille rasen.

Aslaug Alice Nilsen

Sekretær

Bor på Karmøy og har 2 basenjier hjemme, Echo og Scott. De er først og fremst familiehunder som vi av og til viser frem på utstilling. Ellers er vi veldig glad i friluftslivet, agility og weightpull.

Christin Øyan Gunnufsen

Kasserer

Bor på Stovner i Oslo og jobber som prosjektleder utbygging Radiumhospitalet, Oslo Universitetssykehus HF. Eier Billy, Louie og Maya, vi driver med Barn Hunt, litt blodspor og ellers mye turer både i Oslomarka og på fjellturer i Norge

Silje England Garshol

Styremedlem

Jeg har Bella, en tispe på snart 7 år med sterke meninger, snurrer meg rundt lillefingeren, lærer fort (litt for fort noen ganger), elsker nye steder, leken, frekk, yndig, selvstendig, liten katt + mye mer. Alt det jeg elsker ved rasen og det som gir meg litt grå hår. Bella er godkjent av Dyrebar Omsorg til å jobbe med dyreassisterte aktiviteter og er min lille assistent/kollega på jobb. For meg er det viktig å fokusere på de gode kvalitetene rasen har og de mange mulige bruksområdene utover det å være familiehund, avl med fokus på mentalt sterke hunder og mer sosialitet.

Lisa Merete Lerhol Grini

Varamedlem

Jeg heter Lisa Grini, bosatt i Brumunddal sammen med mann, 8 Basenjis, to pinnedyr ( Whippet) og to katter. Driver aktivt med utstilling, avl og ellers er vi glad i naturen vi har rett utenfor døra.

Lena Therese Langeland

Varamedlem