Hannhunder for bruk i avl

Har du en hannhund som du mener og ønsker skal kunne brukes i avl for våre oppdrettere, så er dette din mulighet for en “kontaktannonse”

Norsk Basenjiklubb arbeider aktivt for å fremme denne fantastiske rasen og bistår våre oppdrettere slik at de skal lykkes best mulig i sitt avlsarbeid. Vi ønsker å hjelpe våre oppdrettere med å lett kunne finne aktuelle kandidater til fremtidige kullplaner, derfor har vi satt opp en liste over hannhunder som mulige kandidater. Listen med innsendte hannhunder vises kun inne våre sider for våre registrerte oppdrettere. (legges ikke ut offentlig)

Har du en hannhund som du mener og ønsker skal kunne brukes i avl for våre oppdrettere, så er dette din mulighet for en “kontaktannonse” Dette er kun en formidlingstjeneste og all informasjon og kommunikasjon vil gå direkte mellom oppdretter og hannhundeier. Norsk Basenjiklubb har ikke noe ansvar for at opplysninger eller valpekull.

Ved avtale om bruk av hannhund skrives en paringsavtale mellom oppdretter og hannhundeier, og oppgjør for bruk ordnes direkte mellom dere. Normal godtgjørelse er en paringsavgift + et beløp pr. registrerte valp.

 

Last ned skjema, fyll ut og send inn sammen med bilder av hannhund til epost: avl@norskbasenjiklubb.no
Du vil motta bekreftelse og kopi av annonsen når den er publisert til våre oppdrettere.

For info om helse og klubbens anbefaling se “kjøpe basenji” og “helse og sykdommer

Anbefalinger/krav om helsetesting av begge avlsdyr er:

Kort informasjon om sykdommer på rasen er omtalt her. Har du spørsmål om avl og helse så skriv gjerne til klubbens Avlsråd på avl@norskbasenjiklubb.no

Meny