Fotokonkurranse 20/21

Norsk Basenjiklubb har 30 års jubileum i 2022 og da vil vi lage en jubileumskalender, i den forbindelse trenger vi 12 flotte basenjibilder som kan representere klubben.

Vi starter derfor en fotokonkurranse hvor vi kårer månedens bilde blant våre medlemmer og håper mange vil delta, konkurransen går nå fra august-20 til juli-21 og har to mål:

  • Vi skal kåre månedens bilde, som da vil bli brukt neste måned som forsidebilde på facebook-siden. Modell og fotograf blir presentert med vinnerbildet i Basenjinytt, sammen med alle deltagende bilder.
  • Men, hovedmål med konkurransen er  jubileumskalender for 2022 med de 12 vinnerbildene, hver av vinnerbildene får sin måned.

Derfor trenger vi masse bilder og gode øyeblikk med denne fantastiske rasen vår. Pene bilder, morsomme bilder, situasjonsbilder, søte bilder, unge basenjier,gamle basenjier….  alt hva basenjilivet byr på 🙂  Vi ønsker å vise mangfoldet av medlemmene i Norsk Basenjiklubb

Konkurransen er åpen for alle medlemmer i Norsk Basenjiklubb og eneste krav til foto er at det inneholder en basenji (eller flere). Kanskje akkurat DIN basenji skal være med å promotere rasen i NBK kalenderen i vårt jubileumsår?

Juryen velger ut vinner hver måned og gir en kort begrunnelse for valget. Bildene blir bedømt av juryen uten at det får se navn på hund eller fotograf. Jury består av:

  • Juryformann: Aslaug Alice Nilsen, klubbens sekretær og en habil hobbyfotograf
  • Jurymedlem: Anka Grønli, styremedlem og har kanskje norges mest fotograferte basenji?
  • Jurymedlem: Jeaneth F. Catarro, leder av avlsrådet og oppdretter, juryens rasefaglige 😉

Frist for innsending av bilde er 25. hver måned.

Bilde, navn på eier/fotograf og navn på hund (både kennelnavn og kallenavn) sendes til foto@norskbasenjiklubb.no og merk eposten med hvilken måned bilde gjelder.

Meny