Norsk basenjiklubb har gleden av å invitere til spesialutstilling 7 juni 2020, på Rognstranda i Bamble. Dette er samme helgen som NKK utstillingen i Sandefjord, hvor basenji stiller på lørdag og vi har vår spesial da på søndag. Håper så mange som mulig vil ta turen og er med på å lage en flott sosial samling med både to- og firbente. Som vanlig blir det utstilling for valp og voksen, og vi har uformelle spesialklasser som vi håper å se så mange som mulig med på. Kiosk med salg av mat og drikke.

Dommer: Paula Steele
Utstillingsplass: Rognstranda Camping, Rognsveien 146, 3961 Stathelle
GPS koordinater: 59° 0′ 33,1″N 9° 41′ 59,3″Ø

Paula Steele
Spesialdommer fra England som har drevet oppdrett av basenji siden 1996 under navnet “Akmar”. “Akmar” har produsert flere hunder med titler som World winner, European Winner, Internasjonal CH titler, Crufts BIR. Har også flere UK #1 Basenji, #1 Puppy og #1 Breeder. Ettersom dommer tidligere har kjøpt valp fra Kennel Chagmas har Gro Udby valgt å ikke stille noen hunder i år. 

 

 

Utstillingen åpner kl 09:00 – Bedømmingen starter kl 10:00
Starter med valper – voksne – spesialklasser – BIS

Spesialklasser:
Spesialklasser er åpen for alle som har lyst å delta, ikke bare de som ønsker å stille i ringen. Vi håper så mange som mulig vil være med på denna uformelle kåringen på vår flotte rase. Bedømmelsen skjer etter utslagsmetoden, hvor to og to settes opp mot hverandre inntil vi står igjen med vinner.
Følgende spesialklasser arrangeres

 • Beste rød/hvit pels og farge
 • Beste sort/hvite pels og farge
 • Beste tricolor pels og farge
 • Beste brindle pels og farge
 • Beste poter
 • Beste hale
 • Beste øyne
 • Beste ører
 • Beste rynker
 • Beste jodler
 • Beste bevegelser (ikke påmelding, dommers valg)
 • Beste hode (ikke påmelding, dommers valg)

Det vil bli lotteri med super flotte premier og kiosk med salg av mat og drikke

Priser:
Valp: 250,-
Voksen: 400,-
Spesialklasse: 50,- påmelding på stedet
Påmeldingsfrist: 07.05.2020 https://www.nkk.no/kalender/

Lørdag 6 juni
Lørdags kveld kl 19:00 har vi sosial sammenkomst på plassen med grilling og hygge. Her har dere mulighet for å bestille grilltallerken til 150 kr. Kotelett, kylling, pølse, salat og potetsalat. Drikke til maten ordner man selv. Bestilles på forhånd til post@basenjiklubb.no 
Hjertelig velkommen til alle sammen!

Overnattingsmuligheter:
På Rognstranda er det plass for campingvogner, bobiler og telt. For booking av plass kontakt Rognstranda på tlf:+47 35973911 eller e-post: post@rognstrandacamping.no 

Det er 2 hytter på Fjellstad Camping og hyttesenter ca 7 min kjøring fra Rognstranda som er holdt av til basenjifolk frem til onsdag 12/2 – første mann til mølla! Hyttene har 2 soverom, kjøkken, stue og bad. Kr. 700,- pr. døgn.  Send melding på SMS til 412 56 818 for å bestille, merk at du tilhører Norsk basenjiklubb. 

Andre overnattingsmuligheter:
Quality Hotel Skjærgården (15 min fra utstillingen)
Langesund Bad (15 min fra utstillingen)
Hotell fritidsparken (30 min fra utstillingen)
Hotell Vic (20 min fra utstillingen)

Ønsker alle velkommen!
Ta gjerne kontakt ved spørsmål på mail: post@norskbasenjiklubb.no 

Meny