Aktiviteter

Fotokonkurranse 20/21

NBK 31/7-2020

Norsk Basenjiklubb har 30 års jubileum i 2022 og da vil vi lage en jubileumskalender, i den forbindelse trenger vi 12 flotte basenjibilder som kan representere klubben.

Vi starter derfor en fotokonkurranse hvor vi kårer månedens bilde blant våre medlemmer og håper mange vil delta, konkurransen går nå fra august-20 til juli-21 og har to mål:

  • Vi skal kåre månedens bilde, som da vil bli brukt neste måned som forsidebilde på facebook-siden. Modell og fotograf blir presentert med vinnerbildet i Basenjinytt, sammen med alle deltagende bilder.
  • Men, hovedmål med konkurransen er  jubileumskalender for 2022 med de 12 vinnerbildene, hver av vinnerbildene får sin måned.

Konkurransen for august er avsluttet, vi kommer med resultatet i løpet av et par dager. Da åpnes også septemberkonkurransen, nå med mulighet for å laste bilder opp direkte. Følg med!

Basenjispesialen 2020

NBK 8/4-2020

Det er trist, men sikkert ikke helt uventet i disse tider, at vi nå må gi dere beskjed om at Spesialen 2020 blir avlyst. Vi i styret har vurdert flere muligheter, men den store usikkerheten med korona pandemien gjør at valget falt på å avlyse.

Styret i NBK har da bestemt at vi heller skal komme sterkere tilbake, med en skikkelig basenjispesial neste år, da blir det en 2-dagers happening med basenji i fokus! Ikke bare utstilling, men da skal vi ha mye annet spennende på programmet.

Så vil vi benytte tiden godt, med alle de andre oppgavene vi holder på med, bygge opp klubben med de ønsker og planer vi i styret har. Og, vi skal bli flinkere nå til å kommunisere dette med medlemmene. Mer info om fremdrift kommer i løpet av påsken.

Ønsker dere alle en riktig god påske, husk å ta vare på hverandre – på trygg avstand 😉 Så sparer vi alle gode klemmer til Spesialen 2021. 

Andre aktiviteter

Styret og aktivitetskomiteen er i full gang med planer for litt større bredde når det gjelder aktiviteter i klubben, følg med fremover 🙂

Meny