Aktiviteter

Basenjispesialen 2020

NBK 8/4-2020

Det er trist, men sikkert ikke helt uventet i disse tider, at vi nå må gi dere beskjed om at Spesialen 2020 blir avlyst. Vi i styret har vurdert flere muligheter, men den store usikkerheten med korona pandemien gjør at valget falt på å avlyse.

Styret i NBK har da bestemt at vi heller skal komme sterkere tilbake, med en skikkelig basenjispesial neste år, da blir det en 2-dagers happening med basenji i fokus! Ikke bare utstilling, men da skal vi ha mye annet spennende på programmet.

Så vil vi benytte tiden godt, med alle de andre oppgavene vi holder på med, bygge opp klubben med de ønsker og planer vi i styret har. Og, vi skal bli flinkere nå til å kommunisere dette med medlemmene. Mer info om fremdrift kommer i løpet av påsken.

Ønsker dere alle en riktig god påske, husk å ta vare på hverandre – på trygg avstand 😉 Så sparer vi alle gode klemmer til Spesialen 2021. 

Andre aktiviteter

Styret og aktivitetskomiteen er i full gang med planer for litt større bredde når det gjelder aktiviteter i klubben, følg med fremover 🙂

Meny